Caring Deeply. Changing Lives.

Biogen er et av verdens ledende bioteknologiselskaper med fokus på utvikling av medisiner for alvorlige nevrologiske, autoimmune og sjeldne sykdommer. Biogen ble grunnlagt i 1978 og vårt arbeid innen biologiske legemidler og småmolekyl legemidler har ført til verdens mest omfattende portefølje av multippel sklerose medisiner, og innovative nye behandlingsformer for hemofilipasienter. Vår erfaring, evner og lidenskap for innovasjon har gjort oss i stand til å utvikle avanserte forskningsprogrammer som omfatter utforsking av mulige medikamentkandidater for alvorlige sykdommer som er vanskelig å behandle slik som Alzheimers sykdom, MS, spinal muskelatrofi, amyotrofisk lateral sklerose (ALS), og nevropatisk smerte. 

Vi har forpliktet oss til forskning som avdekker den underliggende biologien i kompliserte sykdommer. Vårt fokus er på sykdommer med få, hvis noen, behandlingsalternativer. Biogens suksess vil alltid måles med svaret på et enkelt spørsmål: Har vi virkelig gjort en forskjell i pasientenes liv?

Vår dedikasjon

Biogen er dedikert til å utvikle medisiner som hjelper pasienter over hele verden, vi skaper et støttende miljø for våre ansatte, reduserer vårt karbonfotavtrykk til et minimum, investerer i vitenskapelig utdannelse og gir tilbake til lokalsamfunnene.  

HJELPE PASIENTER

Vitenskap er kjernen i vårt arbeid. Vår forskning retter nytt lys mot kompliserte sykdommer og fører til behandlingsalternativer som kan forbedre pasienters liv. Biogens forskere har utviklet medisiner til behandling av multippel sklerose og av hemofili A og hemofili B.

Vi jobber for å sikre at pasienter kan få tilgang til våre terapier gjennom globale ordninger, vårt arbeid med pasienttalspersoner og regulerende myndigheter. 

FORSTERKE ARBEIDSPLASSEN
Vi mener at likhet og mangfold er viktig for å oppnå et positivt arbeidsmiljø. Vi fremmer en inkluderende kultur ved å engasjere de ansatte. I 2015 oppnådde vi 100 % på Human Rights Campaign Corporate Equality Index (menneskerettighetskampanjen) og er ofte navngitt av innflytelsesrike publikasjoner at vi er blant de beste steder å jobbe. 

NYTENKING I RESSURSER
Vi er forpliktet til miljømessig bærekraft. I 2015, rangerte Corporate Knights Biogen som det mest bærekraftige selskapet i verden.

Samme år, ble Biogen også kåret til bioteknologi industrileder på Dow Jones Sustainability World Index for andre år på rad, etter å være det første USA-baserte bioteknologiselskap på listen i 2013. Selskapet ble også inkludert på Dow Jones Sustainability Index Nord-Amerika for sjette år på rad som én av bare tre bioteknologiselskaper.

FREMME OPPLÆRING
Fremtidige oppdagelser innen bioteknologi avhenger av hvordan vitenskapelig kompetanse styrkes hos dagens studenter. Vår Biogen Foundation skaper globale initiativer for STEM-fag (Science, Technology, Engineering og Mathematics) for studenter i alle aldre - fra unge elever til de som søker karriere i biovitenskap. 

LOKALSAMFUNNENE
Vi har som mål å være en «god nabo» i alle våre lokalsamfunn hvor Biogen er tilstedeværende. Våre stipend-ordninger støtter vitenskapsorienterte programmer og aktiviteter lokalt og globalt.