Fokus på det mest viktige

Disiplinen og besluttsomheten som er drivkraften bak vår vitenskap, reflekterer også vår tilnærming til miljømessig bærekraft. På samme måte som vi anstrenger oss for å ha en positiv innvirkning i livene til våre pasienter, ansatte og i samfunnet rundt oss, anstrenger vi oss også for å minimere vår påvirkning på miljøet.

Vi har investert i bærekraftig innovasjon i flere år slik at vi kan redusere karbonutslipp, vannbruk og avfall. Og nå har vi oppnådd karbonnøytralitet. Dette betyr at Biogen effektivt har nøytralisert alle karbonutslipp fra kilder som er forbundet med vår virksomhet, inkludert interne operasjoner, kjøp av elektrisitet, ansattes pendling og forretningsreiser, samt leverandører av produkter og tjenester.

Vår strategiske tilnærming til miljømessig bærekraft har bidratt til den anerkjennelsen vi har fått fra global rangeringer og vurderingsorganisasjoner. 

  • I 2015 rangerte vi som nummer én i verden i Newsweeks 2015 Green Rankings
  • I 2014 ble vi utpekt som bioteknologileder i Dow Jones Sustainability Index World (DJSI World) og kåret til DJSI Nord Amerika for femte år på rad
  • Tidlig i 2015 ble vi kalt det mest bærekraftige selskapet i verden på Global 100-listen, som hvert år utstedes av SRI rangeringsorganisasjon, Corporate Knights.

Se hvordan vi gjør det

Vår tilnærming til bærekraft