Terapiområder

Multippel sklerose

Multippel sklerose (MS)

Multippel sklerose (MS) er en kompleks, heterogen, kronisk sykdom som krever personlig tilpasset behandling gjennom hele pasientens liv. Sykdommen rammer sentralnervesystemet og forstyrrer informasjonsflyten innad i hjernen og mellom hjernen og kroppen, noe som fører til uforutsigbare symptomer.1

Vår strategi

I løpet av de siste fire tiårene har Biogen engasjert seg for å omsette vitenskap til betydningsfulle fremskritt innen behandling av MS. Biogen har en bransjeledende portefølje av behandlinger som er tilpasset pasientenes ulike behov gjennom ulike stadier av sykdommen. På den måten tilbyr vi en mer individuelt tilpasset håndtering av sykdommen.

Innovativ forskning

Biogen tror at man kan tilby nye og bedre behandlinger i fremtiden. Vi forsker på nye behandlinger og teknologiske innovasjoner. I tillegg til å jobbe videre med eksisterende løsninger, streber vi etter å være pionerer innen utvikling av nye MS-behandlinger. Det inkluderer nye behandlingsstrategier, slik som cellebasterte vaksinebehandlinger og nye virkningsmekanismer for remyelinisering og beskyttelse av nervesystemet.

Historier

Å leve med MS - Tracy sin historie

Tracy ble diagnostisert med MS kort tid etter at hun fylte 25 år. Hun var livredd for at denne diagnosen ville frarøve henne de tingene hun elsket å gjøre, som å løpe og være aktiv. I dag, 15 år senere, er hun en travel mamma til 2 år gamle Riley og assistent for en direktør i Biogen. Hun snakker om sin indre styrke og vilje til å overvinne diagnosen. Igjen følger du deg isolert og alene, denne gangen med en skam over å være annerledes.

Tall og fakta

2,8 millioner

Rundt 2,8 millioner mennesker lever med MS over hele verden.2

1,9 millioner

Mer enn 1,9 millioner mennesker har blitt behandlet med en sykdomsmodifiserende behandling fra Biogen.

> 25 år

I mer enn 25 år har vi ledet forskningen og utviklingen av nye behandlinger for MS.