Karriere

Vi driver utviklingen sammen. Vi utvikles sammen. 

Vi er forent av et felles formål, vi er stolte over arbeidet vårt og inspireres av hverandre og livene vi streber etter å forandre.

Ved å arbeide i Biogen blir du en del av en organisasjon med en 40-årig arv der vi nådeløst har jaktet på ett felles mål, nemlig å løse det uløselige. Du vil jobbe i en profesjonell organisasjon, i skjæringspunktet mellom vitenskap og mennesker.

 

Vi brenner for å hjelpe andre, motiveres av å oppdage banebrytende legemidler og forbedre menneskers liv. Ønsker du å være med å gjøre en forskjell – da vil vi gjerne høre fra deg!

 

Together, we pioneer. Together, we thrive. 

Jobbe hos oss

Vi ønsker nye perspektiver velkommen, oppmuntrer til profesjonell og personlig vekst og tilbyr programmer for å sikre hver ansattes trivsel og utvikling.

Vi trives sammen

Hos Biogen er vi samlet om et større mål om å bidra til å forbedre livene til pasienter, arbeide fryktløst og vokse sammen. Hør fra noen ansatte i Biogen om hva som inspirerer dem hver dag og hvorfor du bør bli en del av vårt team.

Karriere

Vår ansettelsesprosess

Din opplevelse som søker er viktig for oss og vi vil at du skal føle deg godt informert og forberedt, for å sikre en god ansettelsesprosess. 

Historier

Thereses sabbatical – Endrede planer

En måneds ekstra ferie er et gode de fleste drømmer om og som gir mulighet for nye opplevelser. Helt siden 2014 har Biogen tilbudt ansatte fire ukers betalt ferie i tillegg til ordinære feriedager, hvert sjette år. Ansatte bruker denne muligheten på ulike måter, enten det er å reise på ferie eller drive med veldedighetsarbeid.

Mangfold, likestilling og inkludering  

Vi bygger et trygt og inkluderende miljø, der alle kan trives.

Fordeler 

Velværeprogrammer

Betalt sabbatical etter seks års tjeneste

Fri mellom jul og nyttår, og hele påskeuken

Læring og utvikling 

Gode foreldre- og familiepermisjonsordninger

Ressursnettverk for ansatte

Svært gode pensjonsordninger